Alla inlägg den 23 september 2011

Av Silvia Marinkovic - 23 september 2011 15:53

Var på Studiebesök på Fontänhuset som är ett hus vid Gustav där spykiskt sjuka kan gå och få lite olika arbetsuppgifter och umgås med andra. Väldigt givande besök. De har ett kök där de lagar lunch varje dag som är till självkostnadspris. Gjorde bort mig som vanligt. Under lunchen blev vi serverade av en söt gubbe som flinade lite så där gulligt och blygt. Vågade inte riktigt skoja till det som jag brukar med tanke på att de är olika sjuka och jag vill inte säga nått som är fel.. Efter  lunch fick vi en guide som visade oss de olika våningarna och avdelningarna. Av någon anledning hamnade vi i lunchrummet igen och den söte gubben flinade tyckte jag igenkännande och säger " va kul med fruntimmer som kommer på besök igen" Jag ler mot honom och när vi skulle därifrån säger jag " Ja nu kommer vi inte tillbaka mer!" och vad jag menade var att vi nu inte kommer störa honom mer.. Då svarar han med en sorgsen röst " Jasså, det var ju tråkigt att höra". Dörren stängdes bakom mig och jag stannar till i trappen och säger till sällskapet jag är med  "Jag menade idag, inte för alltid, det förstod han va?.  

Guiden svarar " Nej det tror jag inte han fattade.."

Snacka om dåligt samvete..

Nu tror gubben att jag menade för alltid och kanske anklagar han sig själv eller nått.. Ångest.

          

De har en fin innergård och jag tog bild på deras lilla fiskedamm!

eeeh, undrar lite över ormarna som ligger lite var stans men vågade ärligt talat inte öppna käften och fråga..


 

Av Silvia Marinkovic - 23 september 2011 15:22

Fick biljetter genom Sasas jobb till Robert Gustavssons Revy på Amiralen. Hade ingen anig vem det var tills jag såg bild på honom och tänkte honom vill jag se.. 

Amiralen är nyrenoverad, snyggt men nostalgin försvann lite.. Här har jag ju hängt sen jag var liten i olika uppvisningar och senare i rekreativt syfte.. Vissa minnen suddigare än andra om ni förstår vad jag menar, men kul har jag haft där... 

    Här har vi Fanny som gillar öl!              

    Här har vi Samra som alltid skrattar..            

           å så Robert Gustavsson!   

Av Silvia Marinkovic - 23 september 2011 07:18

Dagens morgon började med en diskussion kring väderkillen på tv4.. Han säger att sommarvädret håller sig kvar ett tag till och pekar på temperaturer runt 13 grader. Det fick fart på Sasa som började spekulera i hur väderkillen egentligen mår med tanke på att 13 grader knappast kan kallas sommarvärme.

Där höll han en monolog i köket.

Sen braka fan loss när killen säger att vädret är lite oförändrat.. Detta fick igång min sambo och jag är inte ett dugg förvånad för detta är han i ett nötskal..

" Vad fan betyder lite oförändrat?? Jag svarar att han menade att det är typ oförändrat.. Och besservissen svarar att det kan tydas som att lite oförändrat betyder mycket förändrat. När jag inte fattar visar han med en skiss och förklaring om hur han menar.. Nu måste jag erkänna att det låter logiskt efter 10 min..

Man borde säga att lite förändrat eller mycket oförändrat.. lite oförändrat är samma sak som mycket förändrat..  Ialla falla killen sa fel när han ville säga att vädrer förblir oförändrat.. Sasa kanske ska bli väderkille på tv4.. Ingen hade fattat nått.. hahaha  nää nu kommer jag för sent till jobb.. ha det!

Presentation


Blogg om mitt liv och mina tankar i mitt älskade Malmö..

Kategorier

Senaste inläggen

Gästbok

Fråga mig

15 besvarade frågor

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Favoriter

RSS

Banners

Toppbloggare Blogglista.se BloggRegistret.se http://www.bloggtrafik.nu/banners/80x15a.jpg

Ovido - Quiz & Flashcards